Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Вони розповідали про денацифікацію та демілітаризацію. Можна я поставлю питання: денацифікація – це коли вони борються з нацією, а демілітаризація – це військові стратегічні об'єкти? А навіщо вони б'ють по цивільній та критичній інфраструктурі?», - запитує Георгій Біркадзе.

Також він зазначає, що поки що не бачить тих грошей, які Україні обіцяли для відновлення критичної інфраструктури, а це 2 мільярди. За словами експерта, лише для відновлення транспортної інфраструктури нам сьогодні потрібно 1,2 трильйони гривень.

«Вони саме на це розраховують, що ми сядемо за якимось столом. По-перше, хочу повідомити, що ніхто не сідатиме розмовляти, бо на мій День народження Володимир Олександрович зробив мені подарунок і РНБО винесла рішення, що з цією владою розмовляти ніхто не буде. Дякую за такий чудовий подарунок, я це дуже ціную», - заявляє Георгій Біркадзе.

Зараз, пояснює експерт, головне, щоб партнери не затягували зі своєю бюрократією, а швидше передавали Україні засоби ППО, щоб ми перехоплювали ракети, відновлювали інфраструктуру. Зокрема, зазначає він, на 400 мільйонів гривень зруйновано лише ДТЕК, а є ще й купа інших постачальників. До того ж, додає експерт, відновлення інфраструктури України дасть можливість продавати Європі дешеву електрику, оскільки там вона набагато дорожча.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, що новий план Ердогана дозволить Ірану та росії обходити санкції.

Також Знай.ua писав про те, що Качура повідомив, завдяки чому Україна здобула технічну перевагу у війні.