Про це він розповів у програмі «Воєнний квартал».

«лукашенко трактор путіну подарував, будуть сіяти хліб, як він призвав. Зараз почався хлібосольний період у них, а хлібосольний період полягає в тому, як вони широко розтиражовали, що білоруські військові зустрічають із хлібом і сіллю російських», - розповідає Олександр Мусієнко.

Як ві.н відзначає, що насправді цікаві не хліб і сіль, помпезність, яку ми бачимо на штучних пропагандистських кадрах, а ситуація, яка розвивається і яка виникла з тим, що білорусь і росія вирішили створити об’єднане угруповання військ. За словами експерта, по суті, зараз вони назвали те, що й так є, своїм іменем, те, що було де-факто, нарешті оформили е-юре.

Тобто, констатує він, де-факто таке угруповання у них було створене. Зокрема, ми знаємо, що військова інфраструктура, аеродроми, склади, казарми перебувають, а принципі, у доступі для російських військ у тій кількості, яка їм необхідна, їх ніхто в цьому не обмежує.

«Командування, вочевидь, буде віддане російським генералам, звичайно. білоруси будуть присутні, але їхня присутність буде фактично номінальна, вона не буде мати якихось, скажімо, серйозних наслідків», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман повідомив, чи підірвуть росіяни Каховську ГЕС.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чи може Україна залишитися без світла.