Про це він розповів у програмі «Воєнний квартал».

На думку експерта, сьогодні білорусь не просто втрачає свою суверенність, країна втрачає зараз навіть ознаки своєї суверенності, йдучи за путіним. Як він зазначає, зараз лише військові є тим кістяком, який ще може вберегти, врятувати країну, не допустивши перетворення її на провінцію чи якусь територію російської федерації.

«Чесні і патріотичні офіцери мають розуміти, що воювати зараз і вестися на провокації путіна і росії – це вчиняти злочин проти свого народу і проти своєї держави передусім, тому що це буде мати нищівні наслідки для білорусів у майбутньому», - Олександр Мусієнко.

За його словами, якби полк Калиновського чи «Погоня» та інші армії, які воюють у структурі Збройних сил України об’єднувалися і підтримували контакти із тими військовими, яких на території їх країни можуть погнати на війну, було би дуже корисно.

«Саме ці люди, які воюють зараз тут в Україні, білоруські громадяни, вони категорично проти росії. Вони бачать розвиток майбутньої білорусі вільної європейської демократичної правової держави, яка не буде ворожою до України чи до Польщі, Литви, Латвії, до інших країн», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карасьов повідомив, що український народ зараз захищає не лише себе, а й європейські цінності.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, скільки Україні коштуватиме відновлення критичної інфраструктури.