Про це він розповів у своєму блозі.

«Як ми бачимо із заяв Байдена, що там уже служба протоколу намагається вигадати план Б, якщо раптом путін прилетить, щоб вони ніде там випадково не перетнулися, і виникають через це певні логістичні проблеми. Це, природно, сигнал навіть путіну, кремлю про те, що навряд чи варто сподіватися зустрітися» - зазначає Максим Ялі.

На його думку, взагалі путін має кілька цілей летіти на саміт G20, і переговори зі Сполученими Штатами – перша з них. Проте, констатує він, очевидно, її вже провалено.

«Друге – це лідери Франції та Німеччини. Ми бачимо останні заяви того ж канцлера Шольца, риторика стала набагато жорсткішою, ніж у попередні місяці, вже відверта русофобія, я б так сказав. Те саме стосується й Макрона», - наголошує Максим Ялі.

Тож, робить висновок він, ми бачимо всі вже де-факто знаки того, що можливі переговори, на які так розраховував путін і у зв'язку з чим були ці інтенсивні удари по енергетичній інфраструктурі України, не відбудуться.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, що новий план Ердогана дозволить Ірану та росії обходити санкції.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чи Україна може залишитися без світла.