Про це він розповів на своєму каналі.

«Які шанси на швидке визволення Херсона? Головнокомандувач російської армії вже попередив про можливі непрості рішення, і місцева окупаційна адміністрація поспішно перебирається на лівий берег. Це означає, що росія розуміє неможливість довгострокового утримання правобережного херсонського плацдарму», - повідомив Святослав Вишинський.

За словами політолога, публічні постаті росії вже готують населення Херсона до ймовірного відступу та пропонують евакуацію до глибинних російських регіонів. Як зазначив Святослав Вишинський, поки росіяни утримують частину Херсона нижче за течією, у них немає можливості підірвати Каховську греблю, тому всі їхні погрози – це лише слова.

«Такий же фокус лише місяць тому вони (росіяни – Ред.) вже намагалися зробити на Інгульці, завдавши ударів по річковій греблі у Кривому Розі», - додав Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, хто сьогодні може врятувати білорусь від росії.

Також Знай.ua повідомляв, що росія та білорусь де-юре оформили спільне об'єднання військ, яке існувало де-факто: думка експерта.