Про це він розповів у своєму блозі.

«Після масованих ракетних та дронових ударів по українській критичній інфраструктурі, які вже методично відбуваються другий тиждень, якогось різкого збільшення військової допомоги з боку Заходу ми не побачили», - зазначив Вадим Карасьов.

За словами експерта, єдине, чим Захід вирішив забезпечити Україну після нещодавнього російського інфраструктурного терору, – це системи ППО IRIS-T. Як зазначає політолог, щонайменше одна установка вже знаходиться в Україні.

«Чомусь, на мій подив, незважаючи на те, що ми активно проштовхуємо тему інфраструктурного нападу, реакція наших друзів дуже млява. Не знаю, чому це так», - наголосив Вадим Карасьов.

Як зазначив політолог, ймовірно, що найближчим часом ми побачимо збільшення інтенсивності підтримки України, але поки що такої тенденції немає.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Ялі розповів, навіщо путін зібрався на саміт G20.

Також Знай.ua повідомив, що Олександр Мусієнко розповів, хто сьогодні може врятувати Білорусь від росії.