Про це розповідається на каналі «My.ua».

Антивоєнна виставка «Ковчег» - це 9 мистецьких експозицій сучасних художників Миколи Жулінського, Ігоря Романка, Мар’яна Луніва, Андрія Котлярчука, Надії Мартиненко, Інни Пантелемонової, Олексія Потапенка, Олександра Мельника та Віри Кулеби-Баринової.

«Ця подія про те, наскільки ми багаті талантами, наскільки ми маємо чим пишатися. Ця подія сьогодні про майбутнє України. Ця подія про те, як ми будемо будувати майбутнє України, яка вона у нас буде – успішна, сильна», - підкреслила Зоряна Пелех.

Ця виставка показала, що в Україні майбутнього буде більше, зокрема, самого мистецтва і взагалі створення всього нового і найрізноманітнішого. А представлені роботи вже показують цю вільну, самодостатню, самобутню Україну майбутнього.

«От які ви будете, така і Україна буде. Якщо ви, молодь, будете дійсно українцями, якщо ви будете світового рівня, отака буде Україна. Україна – це не просто земля, міста, тощо. Україна – це люди», - заявила живописиця Віра Баринова-Кулеба.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман повідомив, що зараз як ніколи влада в Україні належить народу.

Також Знай.ua писав про те, що Кущ повідомив, чому світ не перейшов у новий економічний цикл.