Про це він розповів на своєму каналі.

«Російські окупаційні війська замінували дамбу Каховського водосховища, агрегату Каховської гідроелектростанції, яка утримує 18 мільйонів кубометрів води вгору за течією над містом Херсон і меншими населеними пунктами», - повідомив Святослав Вишинський.

За словами політолога, мінування Каховської дамби свідчить про те, що сценарій екологічної катастрофи в Херсонській області є цілком реальною перспективою. Святослав Вишинський наголосив, що вибух дамби може призвести до затоплення величезних територій більш як на 3 дні.

«Обласний центр може легко залити водою. Чи готова російська федерація піти на подібний гуманітарний злочин, адже фактично нижче за течією величезного Каховського водосховища знаходиться Херсон, у якому мешкає дуже велике населення», - заявив Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Кирило Сазонов розповів, як ЗСУ можуть взяти Херсон.

Також Знай.ua повідомляв, що Владислав Селезньов розповів, як ЗСУ зруйнували плани путіна.