Про це він розповів у своєму блозі.

«Справа рухається до кульмінації. Буде або новий виток ескалації та розв'язання неконтрольованої ситуації або розрядка», - зазначив Вадим Карасьов.

Як зазначив експерт, поточна ситуація зі збільшенням інтенсивності обстрілів українських міст може призвести до нової ескалації на полі бою чи навпаки: скоро це ми дізнаємося.

«Війна виходить на рівень «психологічної ядерної війни». «Брудної бомби» немає, а брудна гра є, тому що звинувачення, які звучать з вуст російських політиків, мають дуже провокаційний характер», - наголосив Вадим Карасьов.

За словами експерта, жодна з держав не бажає підриву ядерної бомби на своїй території, і Україна в тому числі, тому слова російських провокаторів про «брудну ядерну бомбу» – це абсолютна вигадка для ескалації.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олексій Буряченко розповів, як місцева влада має підготувати людей до зими.

Також Знай.ua повідомив, що політтехнолог Борис Тізенгаузен повідомив, чому росіянам не вигідно підривати Каховську греблю.