Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

«Підстанції у всіх громадах захищають, обкладають, відповідно, мішками, тобто захищають від можливих прильотів цих от «мопедів». Звичайно, те, що місцева влада може зробити, те, що в її можливостях, те вона, відповідно, і робить», - зазначає Олексій Буряченко.

Тому, підкреслює він, люди повинні це розуміти і брати на себе відповідальність також. Зокрема, пояснює експерт, йдеться про тривожну валізку, про заготовлені запаси води, про підготовку до перебоїв зі світлом, а в Києві, наприклад, вони зараз часто.

За його словами, пережити холодну зиму буде набагато легше у приватному секторі, де можна скористатися пічкою, буржуйкою, грубкою, генератором, а у квартирах багатоповерхівок у цьому плані складніше. А відтак, констатує політолог, ось тут має бути відповідальність і комунікація знову ж таки місцевої влади з ОСББ, з людьми, роз’яснювальні елементи, наприклад, рекомендації на дверях під’їздів, тощо.

«Це недопрацювання енергетиків. Ми розуміємо, що їм зараз дуже важко, ми розуміємо, зараз вони в режимі нон-стоп, особливо у прифронтових регіонах, вони там з ніг валяться. Їм велика шана і вдячність, але, тим не менш, потрібно працювати з населенням», - підсумовує Олексій Буряченко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сазонов розповів, як ЗСУ можуть взяти Херсон.

Також Знай.ua писав про те, що Маскалевич розповів, скільки Україна може експортувати електроенергії.