Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

«Одна справа заглибитись, приїхати, відчути, поговорити з людьми на місці. І особисту зустріч, особистий візит важко замінити, особливо, коли така кризова ситуація», - повідомив Юрій Ванетик.

Політконсультант розповів, що один африканський президент під час зустрічі з ним заявив, що дуже легко засуджувати рішення іншої країни, сидячи у дорогих клубах і ресторанах у своїй країні. При цьому, як зазначив Юрій Ванетик, дуже складно зрозуміти іншу реальність, доки не побачиш її на власні очі.

«Тому треба приїжджати та дивитися на нашу реальність. І я думаю, що він (африканський президент – Ред.) у цьому плані мав рацію, контекст дуже важливий. Контекст, культуру не можна ігнорувати», - додав Юрій Ванетик.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Руслан Бізяєв розповів, чи Британія зможе побудувати альтернативу НАТО.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський повідомив, що Європа переосмислила під час війни: «Категорії зла та небезпеки».