Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

«Ну я думаю, що поки що так. Незважаючи на силу Китаю, я думаю, що Америка все одно перша. З того, що я знаю, Китай прагне бути, як Америка, тобто Китай все одно рветься до Америки, рветься до Канади також», - повідомив Юрій Ванетик.

За словами політконсультанта, Китай намагається зараз копіювати США, щоб вийти на перше місце у світі, але поки що йому це не вдається. Проте, як наголосив Юрій Ванетик, Китай зараз – це лідер глобалізму, тоді як Америка – це лідер інновацій завдяки оригінальному мисленню.

«Китай копіює, і тому я згоден, що зараз Америка перша. Я знову ж таки підкреслю, що я буду дуже здивований, якщо Америка якось відступить», - додав Юрій Ванетик.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Руслан Бізяєв розповів, як вибори в США вплинуть на російсько-українську війну: «Або Байден, або путін».

Також Знай.ua повідомляв, що дипломат Ігор Литвин повідомив, чому Китай не хоче псувати відносини з ЄС та США: «Економічні вигоди».