Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Річ у тому, що ворог, тобто росія, дуже плутає, що таке цивільне і що таке військове. Хочу повідомити для особливо обдарованих, що те, куди вони б'ють, це громадянська критична інфраструктура, а те, куди вдарили ми, це військові кораблі, які запускають ракети у бік нашої країни», - пояснює Георгій Біркадзе.

Також він наголошує, що сьогодні росія, переслідуючи свої цілі, веде себе як справжня країна терорист: перша колонка їхнього тероризму – це ракетні обстріли України, друга – шантаж терактами на атомних електростанціях, і третя – блокування нашої агропродукції.

«Сьогодні вони почали обіцяти, що готові відвантажити протягом місяця 500 тисяч тонн безкоштовно країнам, які потребують і де голодують, країнам Африки, ми розуміємо. Але вони забули додати, що ці 500 тисяч тонн украли у нас у Херсоні. І тепер вони хочуть заїхати до раю на нашому кораблі», - констатує Георгій Біркадзе.

На думку експерта, вся ця історія ще раз доводить, що дії російської федерації – це дії країни-терориста, для якої не написано жодних законів.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, як можна подолати тягу до швидкого збагачення та марнотратства у політиці.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, коли питання миру та війни в Україні перейде у дипломатичну площину.