Про це він розповів у своєму блозі.

«Учорашня атака була потужнішою, не так дронами іранськими, як ракетами. Удари завдавалися по гідроелектростанціям, у тому числі й по Дніпровській ГЕС. Попередні атаки дронами були скоєні саме по ТЕЦ», - зазначив Вадим Карасьов.

За словами політолога, останні удари були скоєні по інфраструктурі, яка є потужнішою у плані вироблення електрики. Як зазначив експерт, така ситуація не дає можливості замінити підстанції, адже немає резервного джерела електрики.

«Ці удари також спрямовані проти залізничного сполучення, а саме з електрифікації залізниць України», - наголосив Вадим Карасьов.

На думку експерта, росія недавніми своїми ударами також намагалася зруйнувати логістику всередині України, залишивши залізничні колії без електрики, яка потрібна для руху рухомих складів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

«Доводиться замінювати тепловозами, порушуючи графіки, тому вчорашні удари були скоєні не лише по критичній цивільній інфраструктурі, а також мали на меті уповільнити логістику нових надходжень зброї», - сказав Вадим Карасьов.

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв розповів, коли питання миру та війни в Україні перейде у дипломатичну площину.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський пояснив, що потрібно робити в Україні із мережею диверсантів.