Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

Як зазначає військовий, росія готувала запаси зброї до війни, але й вони не вічні. Зокрема, каже він, йдеться про 100 мільйонів одиниць автоматів Калашникова за всю епоху, 37 мільйонів одиниць рушниць Мосіна, 1,5 мільйона одиниць ручних протитанкових гранат РПГ-18 «Муха», мільйон одиниць кулеметів ДШК.

«І пальці ще можна загинати дуже-дуже довго, але насправді їх воєнно-промисловий комплекс почав буксувати, причому доволі серйозно і, на мій погляд, на весну там почнеться надлом. От десь на той момент нам і слід очікувати передумов для перелому, десь на весну, початок літа», - каже Петро Черник.

Як він пояснює, терміни закінчення війни – це доволі складна математика. Зокрема, зазначає полковник, у Гаагу путін не піде, потрібно розуміти, що немає людей, які його можуть заарештувати. А його вік, на думку гостя програми, закінчиться ще не так скоро. Аби не бути голослівним, у приклад він наводить Мао Цзедуна, який був при владі до 85 років, Фіделя Кастро, який прожив 100 років, мозамбікського диктатора Роберт Мугабе, який тільки у 96 років покинув пост.

«На май погляд, він (ред. – путін) шукає шалену формулу, щоб перевести всю російську федерацію у режим Північної Кореї, тобто опустити залізну завісу. А те, що будуть їсти траву, нікого не хвилює. У Кореї якщо один раз на день з’їв 200 грам рису, це величезне щастя, але свого сонцеликого фюрера обожнюють. І що з того? російська федерація такий досвід має, російська недонація такий досвід має, пригадаємо, як обожнювали Сталіна», - міркує Петро Черник.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що росія у війні проти України веде терористичну політику.

Також Знай.ua писав про те, що Качура повідомив, чому Британія має стати прикладом для України.