Про це він розповів на своєму каналі.

«Чи станеться це і чи нападе Лукашенко на Україну, чи нападуть білоруські війська на Україну. Тема, до речі, цікава. Я думав раніше, що Лукашенко не настільки дурний, щоб кидати власні війська сюди в жорна, де їх просто знищать. Адже максимум, що Лукашенко може надати без мобілізації – це близько 15-20 тисяч», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, щоб атака з боку Білорусі була хоч трохи успішною і мала хоч якийсь сенс, угруповання, окрім усієї техніки, має становити 20-30 тисяч військовослужбовців. Як наголосив Борис Тизенгаузен, наріз Білорусь не може надати стільки військових.

«Але атака – це не обов'язково дійти до Києва і взяти Київ в оточення або щось таке, там через всю Україну піти. Атака з боку Білорусі може мати кілька цілей, і найочевидніша мета –відволікання», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура повідомив, чи готова Білорусь активно вступити у війну: «Не принесе перемоги».

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів, коли питання миру та війни в Україні перейде у дипломатичну площину.