Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Коли йдеться про приєднання до Північноатлантичного Альянсу, ми вже зараз приєднуємося де-факто до НАТО, до лав НАТО, тому що наша армія зараз переходить на стандарти НАТО, наші військові навчаються за кордоном в країнах НАТО, і це навчання вже дає результати, ми це бачимо на полі бою», - повідомив Максим Ялі.

За словами експерта, військова складова вступу в НАТО найважливіша, і в Україні вже ефективно відбувається реформування армії. Як наголосив Максим Ялі, після війни в Україні де-факто сформується одна з найпотужніших армій НАТО, оскільки українські військові матимуть досвід не тільки участі у бойових діях, але й користування сучасною зброєю.

«Тому знаєте, не наступного року, не через два роки й не через три ми туди вступимо. Однак головна вимога – це закінчення війни, адже за умовами цього Альянсу туди не може вступити країна, на території якої відбувається військовий конфлікт», - заявив Максим Ялі.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог розповів, чим ще зараз росія може шантажувати світ та Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що Тарас Загородній розповів, що змусило Європу надавати більше допомоги Україні у війні.