Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Справа в тому, що позиції, на яких стояв, наприклад, Штайнмаєр до візиту в Україну, вони базувалися на певній філософській платформі або доктрині. Я спробував це проаналізувати. Як я пояснював позицію європейський ранніх еліт? Це входило взагалі в доктрину постмодерну», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, у світогляді ранніх європейських еліт, який базувався на філософії постмодерну, взагалі не було війни. Як наголосив Анатолій Якименко, саме тому можна було почути, як деякі європейські політики називали війну росії проти України саме конфліктом, уникаючи слова «війна».

«Це тому, що постмодерністське суспільство вважає, що кожен має свою правду, множинність істини, і в них фактично випало зі світогляду поняття добра й зла. А війна можлива тільки в тому світі, де є добро і зло», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський повідомив, що Європа переосмислила під час війни: «Категорії зла і небезпеки».

Також Знай.ua повідомляв, що політконсультант Юрій Ванетик повідомив, навіщо західні політики мають приїжджати до України.