Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, кордон між Ізраїлем та Сирією дуже чіткий: на ізраїльській стороні все зелене, доглянуте, поля та дерева, а на сирійській – випалена пустеля. Хоч і клімат однаковий, зазначає він, але одні люди здатні творити, а інші - лише знищувати.

«А тут люди живуть під цим обстрілом, як ми звикли вже в Києві, і в Одесі звикли, і в Харкові звикли, і в Запоріжжі звикли. А в Ізраїлі вже десятки років так звикли жити, ніхто не сумує, всі радіють, економіка зростає, ВВП зростає, все відбувається, життя продовжується і люди садять зелень», - констатує Михайло Шейтельман.

На його думку, скоро російсько-український кордон виглядатиме так само, як і сирійсько-ізраїльський: на нашому боці все буде красиво і доглянуто, бо ми все відновимо, Україна багата країна, а ось із російського боку буде розруха, яка сьогодні на стороні Сирії.

«Як це не дивно, незважаючи на всю трагічність ситуації, у якій ми опинилися, що українські воїни, що українські воїни тилу, ті, хто захищають свої міста, – ми всі з піснями та танцями це робимо. Ми співаємо пісню «Байрактар» усі разом. Ми співаємо у метро під час бомбардувань. Ось це нас поєднує по-справжньому із ізраїльтянами. Ізраїльтяни – безжурний народ, вони кажуть, що ніколи не закінчать співати, незважаючи на те, що їх бомбитимуть», - наголошує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жорін розповів, що робити з росією після війни.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман повідомив, чим Україна схожа на Ізраїль.