Про це він розповів у програмі «Різні люди».

На думку військового, не можна сказати, що на Донбасі люди такі ж, як на території російської федерації. За його словами, звісно, сильно повпливало те, що ця українська території ближче знаходиться до росії, що там загалом жило багато росіян, що за роки окупації люди перебували в інформаційному вакуумі та російському інформаційному полі. Тим не менш, констатує екс-заступник «Азову», цю територію все одно треба повертати.

«Це (ред. – росіяни) недоумки, яким постав будь-кого до влади і вони будуть рухатись, говорити, слухати, вірити, вони сприймають все, що є. Тобто, треба поставити такого, щоб нам підходив, і все. Вбити їх усіх – це треба дуже багато часу і роботи. Більш корисно буде поставити там до влади тих людей, які будуть корисні нам, а те стадо все одно буде слухати», - міркує Максим Жорін.

Водночас він зазначає, що із самого початку в полку «Азов» було досить багато росіян і білорусів, які воювали на нашому боці проти російської федерації. На думку військового, це єдина категорія росіян, до яких, в принципі, можна нормально ставитися. Водночас він додає, що ворогами також є і ті росіяни, які не беруть активної участі у війні, які перечікують, не реагують, бояться.

«Для мене немає різниці, зі зброєю вони чи без зброї, тому що вони однаково ворожі для нас у такому разі. Єдині росіяни, які для нас не ворожі, це ті, які воюють за нас. Все, інших росіян я взагалі не бачу», - підкреслює Максим Жорін.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жорін розповів, що азовці – це не просто військові, а родина.

Також Знай.ua писав про те, що Якименко пояснив, якою філософською доктриною керувалися ранні європейські еліти.