Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Якщо говорити про підрозділи російської федерації, то кадирівці - це підрозділ, який може ефективно воювати не проти України, а проти росіян. От це те, де вони показали себе як реально ефективний підрозділ. Проти України вони себе не показали як ефективний підрозділ», - заявляє Максим Жорін.

Як він розповідає, до тих кадирівців, які були в Київській області, потрібно було ще дібратися, оскільки побачити їх на полі бою було просто неможливо, їхня лінія фронту – Тік-Ток. Щодо тих кадирівців, які були в Маріуполі, зазначає екскомандир «Азову», то дехто не індивідуальному рівні умовно непогано воював, але як підрозділ вони довели, що російська армія воювати не вміє.

«Оборона Маріуполя на весь світ продемонструвала ганьбу для всієї російської армії. Вони мали десятикратно переважаючі сили, вони мали повне панування в повітрі, повне панування на морі, повне оточення наших підрозділів і нічого не могли зробити з нашим гарнізоном, який знаходився всередині. Навіть уявити таку ситуацію надзвичайно складно», - пояснює Максим Жорін.

Щодо вагнерівців, розповідає військовий, то вони можуть лише виконувати якісь брудні речі, зачистки, теракти, але вийти підрозділом на лінію фронту – це не про них. Зокрема, зауважує він, більшість їх ЗСУ знищили артилерією на базах десь у тилу, а на лінії фронту гине звичайна російська армія.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман заявив, що майбутнє росії виглядає як Сирія

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв пояснив, чому кількісна перевага не допомогла росіянам на фронті.