Про це він розповів у програмі «Розвилка».

Як розповідає експерт, міністр фінансів США Джанет Єллен пояснила, що для того, аби конфіскувати російські активи та передати їх Україні, як запропонувала президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, потрібно, аби це рішення підтримали всі: і Китай, і Індія, і ОПЕК+, і Азійсько-тихоокеанський регіон.

«Але цього консенсусу поки що не існує. Тому ця ситуація сьогодні виглядає більше політичною заявою, більше спробою закріпити певну політичну концепцію, яку досить важко трансформувати в конкретну площину», - міркує Руслан Бізяєв.

Експерт підкреслює, що старий світ зараз валиться не тільки з політичної точки зору, але і, найголовніше, з економічної І цей процес, зазначає він, трігером якого стала російсько-українська війна, лише буде набирати обертів. І найголовніше питання – що прийде на зміну цьому всьому.

«Швидкість ескадри вимірюється швидкістю найбільш тихохідного судна. Тому давайте готуватися до того, що найближчим часом, на жаль, перспектив покращення економічної чи політичної ситуації у світі не існує. Шторм у тій чи іншій площині відбудеться у кожній країні, але кожна країна буде виходити з нього, виходячи із власного потенціалу, власного бачення і із власним результатом», - підсумовує Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буряченко розповів, як органи місцевого самоврядування готуються до перебоїв із електрикою, зв’язком і теплом.

Також Знай.ua писав про те, що Себастьянович повідомив головну умову для процвітання країни.