Про це він розповів на своєму каналі.

За словами підприємця, існує думка, що в державі можна створювати якісь паралельні структури, які розчинять у собі стару державу, і з'явиться щось нове. Ці паралельні структури, як зазначив Павло Себастьянович, мають переймати якісь нові функції, які раніше виконувала держава.

«Але хочу розчарувати всіх. Досвід показав, що держава не помре, держава ніколи не зможе померти фізично, тому що є величезний фінансовий ресурс, яким ця держава підтримується», - повідомив Павло Себастьянович.

Підприємець зазначив, що ресурси держави необмежені, завдяки чому вона здатна профінансувати будь-який проект. Паралельні структури не мають такої фінансової основи.

«Тому жодна паралельна структура не витіснить собою існуючу державу, тому що держава, яка має величезний фінансовий ресурс, ніколи не програє», - додав Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, підприємець Павло Себастьянович повідомив головну умову процвітання країни.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський повідомив, як треба будувати соціальну систему у державі.