Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Я сподіваюся, що українство цінують багато мільйонів людей. Це підтверджується всією нашою участю у війні за реальну незалежність. Звідки ось цей потяг до незалежності, звідки ця здатність, незважаючи ні на що, на якісь раціональні пояснення, якісь плани розвідок чужих країн, позиції деяких людей, які називають себе політиками, виявляти сакральну сутність», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, українці під час війни виявляють метафізичну сутність, яка суперечить практично всім основам цього структурованого та логічно виправданого світу. Як наголосив Олександр Новохатський, світ людей, у якому живуть українці, спирається не на логічні ланцюжки холодного розуму, а працює лише з людськими речами.

«І пов'язаність ось тут людини зі своєю землею має все-таки характер глибоких фізичних процесів», - додав Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський розповів, як українці передають свій душевний стан: «Серцю не накажеш».

Також Знай.ua повідомляв, публіцист Олександр Новохатський повідомив, яким має бути інструмент для порятунку світу.