Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Насправді, якби не війна, економіка у нас взагалі йшла так добре за показниками: що зростання економіки, що золотовалютні запаси, рекордна була сума за весь час. Також хочу сказати, що й ВВП за всю історію не було 195 мільярдів у нас», - зазначає Георгій Біркадзе.

А у відповідь на всі закиди, що люди живуть погано, він радить подивитися на індекс бідності, адже насправді був прогрес. Проте, констатує експерт, зараз через війну ситуація погіршилася. Зокрема, у приклад він наводить рівень інфляції, який становить 30%, але це офіційно, а реальність може бути іншою і не потрібно одягати рожеві окуляри.

Водночас експерт зазначає, що багато після 24 лютого змінилося у самій свідомості людей. Тим паче, наголошує він, жити, як раніше, ми просто не маємо права, інакше ми ніколи не зможемо відновити країну.

«А нам треба її відновлювати. Тому що нашим дітям ми маємо залишити вже відновлену покращену країну, перетворену на Європу. Тому іншого виходу у нас немає», - робить висновок Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах повідомив, чи вибори в США можуть вплинути на надання допомоги Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував сьогоднішню націоналізацію в Україні.