Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«У бюджеті у нас передбачено 16,3 мільярди гривень на відновлення критичної інфраструктури після агресії російської федерації. Звичайно, це не ті гроші, які врятують нас, але все одно Верховна Рада це передбачила, депутати проголосували», - зазначає Георгій Біркадзе.

Крім цього, додає він, збільшилося фінансування САП і НАБУ цього року і наші партнери можуть розцінити це як дуже позитивний сигнал. Як наголошує експерт, за ці 3 місяці після призначення прокурора ми бачимо активізацію роботи і САП, і НАБУ.

«Маю питання. Ми отримуємо ці гроші від наших партнерів і це комбіновано: десь є гранти, десь є кредити. А от якщо їх не буде, що нам робити? Для мене важливо, не як розподіляти гроші у цьому бюджеті, а як знайти гроші. Ось не дадуть нам гроші і де нам їх шукати?», – питає Георгій Біркадзе.

Також експерт зазначає, що його лякають вибори в Америці, бо вони нам дають щомісяця 1,5 мільярда. Це було узгоджено, констатує він, але не можна забувати про їхню демократію: оголосили у травні, затвердили в липні, отримали у жовтні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, що, скаржачись на Україну, росія демонструє слабкість своєї позиції.

Також Знай.ua писав, що Себастьянович пояснив, які підприємці рухають прогрес.