Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами політика, він попереджав про початок війни, пояснював, що потрібно бути готовими, говорив про це й іншим депутатам, хоч вірили далеко не всі. Водночас гість програми відзначає, що прорахувався лише в одному, він не очікував на таку жорстокість і нелюдяність проти цивільного населення.

«Я розумів, як вони будуть йти, у мене було 3 варіанти розвитку подій. Перший, якому я вірив менш за все, що вони спробують щось робити лише на Донбасі. І в це вірила більша частина Міністерства оборони, і всіх інших. Але я виходив з того, що, якщо вони підуть у війну, знаючи їхні імперські амбіції, їм цього буде замало», - розповідає Дмитро Разумков.

За його словами, наслідки для росії після початку повномасштабної війни у будь-якому разі були би глобальними: це і санкції, і міжнародна підтримка України, і багато інших речей. Тому, констатує політик, росіянам потрібен був результат, а на Донбасі вони й так мали свій маріонетковий уряд. А відтак, каже він, другий варіант – це так звана Малоросія, Донбас і вихід на Одесу, що і намагалися провернути окупанти.

«І третій варіант, який я сприймав як найбільш вірогідний, – це захід за напрямком Житомир-Вінниця і вихід на Придністров’я, що вони будуть так нас відрізати. І вони, в принципі, йшли за таким сценарієм, лише завдяки українській армії і ТРО їм це не вдалося», - констатує Дмитро Разумков.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, чи будуть на G20 говорити про Україну.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, де у світі розгориться наступний військовий конфлікт.