Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Все пов’язано в економіці. Не буває такого, що щось десь відбулося і воно ніяк не повпливало. Він (ред. – бізнес) створює робочі місця, якщо робочі місця тут, йому потрібні люди, хто буде тут працювати. Якщо люди тут працюють, вони сплачують податки, вони прив’язані до території», - пояснює Дмитро Разумков.

Як він зазначає, кожній людині важлива робота і наявність мінімальної інфраструктури – лікарня, школа або дитсадок для дитини, магазин із найнеобхіднішими товарами – у такому разі вона може змиритися із тим, що в країні йде війна. Політик підкреслює, що це мінімальні речі, якщо ж їх не буде, то громадяни поїдуть назад до Польщі, де їх чекають на роботі, де навчання відбувається очно, а не дистанційно.

«Вони отримують якусь допомогу і багато інших речей. А якщо виїде туди мама з дітьми, то ми втратимо майбутнє, ми втратимо наступні декілька поколінь, 2-3 покоління», - попереджає Дмитро Разумков.

Як він підкреслює, зараз уже й так пройшов майже рік із початку повномасштабної російсько-української війни. За словами політика, якщо наші громадяни закріпляться закордоном, то вони навряд сюди вже повернуться, а після перемоги у війні частина тих чоловіків, які зараз тут, поїдуть до своїх сімей туди.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура пояснив, як Ердоган переграв путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Разумков розповів, який насправді у України дефіцит бюджету.