Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Люди сьогодні дуже погано сприймають політику. Сьогодні людям не до політики, сьогодні люди хочуть вижити, сьогодні люди хочуть перемогти. І вони не звикли, що депутат їм допомагає. Українська політика, на жаль, побудована так, що люди сприймають, що з депутата можна щось отримати лише під час виборчої компанії», - зазначає Дмитро Разумков.

Тим не менш, переконаний він, ця тенденція обнулиться після війни, після перемоги над російським агресором, коли військові повернуться із фронту і заявлять про своє бажання справедливості. За словами політика, військові справді зараз говорять, що після того, як розберуться із окупантами, будуть наводити порядок у своїй державі.

Принагідно гість програми згадує, що подібний запит на справедливість уже був у 2014-2015 роках, але тоді не було такої кількості людей, такої кількості загиблих. Зараз же, констатує він, будуть більші масштаби, а лакмусовим папірцем буде те, що можновладці робили у перші 2-3 тижні війни.

«Буде великий запит на справедливість, я в цьому переконаний. І вже пропетляти, як думають деякі колеги, не вийде. Не забудуть, прийдуть і запитають, а ключовим буде питання, де ти був у перші три тижні, де ти був із 24 до середини березня, і що ти робив», - підсумовує Дмитро Разумков.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Разумков розповів, чи повернуться українці додому із закордону після війни.

Також Знай.ua писав про те, що українці створять символічний ланцюг єдності навколо штаб-квартири НАТО у Брюсселі.