Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Зовсім порожні слова про те, що завдання спеціальної військової операції будуть виконані, тому що завдання вони змінюють щодня, кожен місяць так точно. Після кожної поразки вони починають коригувати якісь свої завдання, тому що у російського електорату пам'ять коротша, ніж у акваріумної рибки, вона пам'ятає кілька хвилин. Зважаючи на все, щось схоже», - констатує Олександр Кочетков.

Водночас ми, наголошує він, пам'ятаємо, що вони починали з абсолютно масштабних завдань: переділ світового порядку, розподіл світу на сфери впливу, експансія «руского міра», денацифікація України – якісь глобальні речі. Тепер же, зазначає експерт, ці плани скукожені до певного захисту якогось народу Донбасу, який, по суті, вже у складі рф, тому захисту як би не вимагає.

«Проте ці цілі залишаються. Вони можуть оголосити в будь-який момент повністю захищеним народ Донбасу, наприклад, через його відсутність: кого треба відвезуть, кого треба достріляти – і завдання виконане. Я до того, що взагалі до будь-яких заяв, навіть щодо розсудливого патрушева, які стосуються війни та політики, ставитися всерйоз не можна. Все, що вони хочуть говорити, говорять на неофіційних переговорах», - пояснює Олександр Кочетков.

За його словами, ці переговори ведуться і зі Сполученими Штатами, і з керівництвом України, хоч і через посередників, але ведуться. Тому, констатує політолог, все, про що не публічно вони домовляються, цікаве, а публічні заяви – для акваріумних рибок.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, що таке формула Саллівана і чи застосують її щодо України.

Також Знай.ua писав, що Качура пояснив, які люди не можуть бути народними депутатами України.