Про це він розповів у своєму блозі.

«В умовах нинішньої війни Захід фактично намагається провести денуклерізацію військових дій, тобто вивести ядерний фактор з війни, тому що постійна присутність ядерного фактора робить ситуацію небезпечною та непередбачуваною», - зазначив Вадим Карасьов.

За словами експерта, одним із пріоритетів колективного Заходу зараз є мінімізація ймовірності застосування ядерної зброї росією.

«Сьогодні все йде до того, щоб послабити ядерний фактор, в якому росія є основним конкурентом для США, що може бути можливістю для росії компенсувати свою військову слабкість», - наголосив Вадим Карасьов.

Як зазначив політолог, Захід хоче посприяти створенню військової епохи, яка виключає застосування будь-якої ядерної зброї.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман припустив, чому росіяни втекли саме зараз із Херсона.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тізенгаузен повідомив, чому росії вже не вдається виправдати втечу з Херсона.