Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Що найважливіше для України відбулося під час цього саміту? Зустріч між керівниками Китаю і Сполучених Штатів Америки, Сі Цзіньпіном і Байденом, яка тривала понад три години. В нинішній дипломатії тривалість переговорного процесу має надзвичайно важливе значення. І це вважається дуже довготривалою бесідою», - повідомив Олесь Доній.

За словами ідеолога, після цієї бесіди відбувся брифінг, який був надзвичайно проукраїнським і дуже антиросійським. Як наголосив Олесь Доній, така тональність розмови дуже важлива, зважаючи на те, що Китай демонструє неоднозначну позицію щодо України та війни.

«Що найбільш важливе було сказано? Це заперечення ймовірності ядерної війни. Це нарешті Китай, вже не США, не Великобританія, помахав пальчиком росії і сказав: «Ніяких ядерних шантажів». Я нагадаю, що остання дубинка у цієї мавпи кремлівської – це ядерна зброя», - заявив Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Кочетков розповів, чи варто звертати увагу на заяви росії.

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів, чи будуть на G20 говорити про Україну.