Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як пояснює гість програми, навряд чи Ізраїль припинить надавати Україні гуманітарну допомогу, бо більшу її частину надає не Ізраїль як держава, а ізраїльські громадяни, вони збирають та відправляють. Тому, констатує він, це не має відношення до голосування ООН.

«Саме це голосування викликало серйозне розчарування, це правда, не зрозуміли, чому це було зроблено. До речі, Ізраїль відразу утримався від голосування за резолюцію щодо створення реєстру збитків. Це був такий крок у відповідь, алаверди свого роду», - зазначає Сергій Ауслендер.

Проте, констатує журналіст, здебільшого, звісно, ​​ізраїльтяни на боці України. За його словами, всі розуміють, що Україна – жертва агресії, вона зазнала цього нічим незрозумілого неспровокованого нападу, Україна захищається.

«У цьому сенсі, звісно, ​​настрої в ізраїльському суспільстві здебільшого та загалом проукраїнські. Звичайно, вистачає дебілів, тут нічого не скажеш, там і проросійськи налаштовані, куплені-перекуплені, таке теж є і вони є скрізь, від Австралії до Канади», - додає Сергій Ауслендер.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній повідомив, що важливе для України сталося на саміті G20.

Також Знай.ua писав про те, що Карасьов розповів, що колективний Захід налаштований послабити ядерний фактор.