Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Ми починаємо втрачати значення слова «шлюб». Шлюб – це взяття на себе зобов’язань. Зобов’язання беруться тоді, коли створюється сім’я. Шлюб і сім’я – це пов’язані речі, шлюб – це почуття до людини, відчуття відповідальності й відчуття обов’язку», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, потреба у шлюбі виникає тоді, коли створюється союз чоловіка й жінки не просто так, а з метою продовження роду. Як наголосив Анатолій Якименко, шлюб – це присяга, тому укладати цей союз не можна заради ведення спільного господарства чи накопичення спільних грошей.

«Ми поступово так втрачаємо розуміння шлюбу, сім’ї, зв’язку шлюбу з сім’єю. І в принципі у нас уже там спокійно кажуть, що це союз чоловіка й жінки для того, щоб вести спільно господарство й спільно планувати майбутнє. А для чого тоді присягати?» - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський розповів, що для українців означає шлюб.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський розповів, як українці передають свій душевний стан: «Серцю не накажеш».