Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«За останні три роки, тобто два роки тотального локдауну та ковіда, тепер війна в Україні, характер економічних відносин між країнами змінився. Тобто можна припустити, що є якісь сили, які зацікавлені саме в такому сценарії», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, тут йдеться не про конспірологію, просто зараз залежність людей від виробничих процесів і від моделей економіки набула зовсім іншої форми. Як наголосив Олександр Новохатський, ця залежність веде в нікуди.

«От та епоха маніпуляторів, які оперують лише доданою вартістю, призводить до того, що ми опиняємось на межі вимирання, зникнення та зміни взагалі всієї людської суті. І цілком зрозуміло, що є деякі люди з ресурсом, які взяли на себе відповідальність трохи змінити світ», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський повідомив, яким має бути інструмент для порятунку світу.

Також Знай.ua повідомляв, що підприємець Павло Себастьянович пояснив, чому державу неможливо знищити.