Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«російській ракеті, яку під час чергового ракетного терору випустили по території України (а, можливо, і не одній, але долетіла одна), задали координати або по території України безпосередньо поблизу кордону Польщі, або, можливо, на території Польщі, тобто на 1-2 кілометри вглиб», - пояснює Олександр Мусієнко.

За його словами, розрахунок був на те, що російська ракета впаде безпосередньо або на прикордонні, або вже на польській території, або ж українські засоби ППО її зіб'ють і вже уламки впадуть на території Польщі, або взагалі наша ракета наздожене російську вже над польською територією.

«У будь-якому разі передбачався сценарій такої провокації. У будь-якому разі це було навмисно, навмисні дії росії. Навіть якщо виходити з версії, що це була ракета протиповітряної оборони України, її б не випустили просто так, ракета завжди переслідує якусь мету», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Отже, констатує експерт, у цьому випадку очевидно, що, навіть якщо це була ракета з нашого зенітно-ракетного комплексу, вона мала на меті російську ціль, російську ракету, яку випустили і яка летіла знищувати цивільні об'єкти по мирних містах.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ауслендер розповів, чому Ізраїль не підтримав резолюцію щодо створення реєстру збитків від агресії рф.

Також Знай.ua писав про те, що Куса повідомив, чи займе Китай місце США у світі.