Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, росія вже давно нам довела, що її фашистська національна ідеологія «руского міра» має у своїй суті небезпечне імперське мислення. Тобто, пояснює він, йдеться про те, що їхня держава не дбає про свій народ, їй потрібно постійно на когось нападати, їм потрібна експансія.

«Нам варто бути іншими. Мрії про зелені, сірі, малинові клини за межами української держави лише провокують фантастичне мрійництво і перешкоджають конкретній роботі з єднання наявних земель», - підкреслює Олесь Доній.

Як він зазначає, маніловщина ще ніколи не допомагала українських державним та суспільним елітам працювати із територіями, які окупували російські загарбники.

«До речі, російська агресія кардинально змінила ставлення багатьох спільнот до прифронтових територій. Тож волонтерський рух сприяє посиленню гуманітарних зв’язків. Та така співпраця буде виведена, в принципі. Отже, сходинка №19 – Облаштовуй свою територію, а не мрій про чужу», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Томенко розповів, чи бореться Україна з колаборантами.

Також Знай.ua писав про те, що Карасьов пояснив, чим українська політика відрізняється від російської.