Про це він розповів на своєму каналі.

«Бомбардуваннями не виграти війну. Можна бити по цивільній інфраструктурі, енергетичній інфраструктурі. Так, важко, так, світла немає, б'ють уже не лише по генерації, яку можна замінити та знайти альтернативу. Але війну ви так не виграєте, росіяни. І плани ЗСУ ви не зміните», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, досить просто послухати настрій Збройних сил України, настрій мирного населення, аби зрозуміти, що здаватися ніхто не збирається, що залякати ракетними ударами неможливо. Як підкреслив Дмитро Співак, росія застосовує ракетний терор від безсилля.

«Це воєнна агонія, ви (росіяни – Ред.) не знаєте, що робити на полях битви, і розумієте, що програєте та вже програли», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак розповів, чого намагалася досягти росія на саміті G20: «Переходять до оборони».

Також Знай.ua повідомляв, що Вадим Карасьов пояснив, чим українська політика відрізняється від російської.