Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Якщо це вийшло справді, що спрацювала наша ППО, то, я думаю, в обов'язковому порядку наша країна має зробити все можливе, щоб поспівчувати тим людям, які там загинули, це 2 особи, і зробити все, щоб згладити всі кути, офіційно вибачитись і зробити все можливе для цих сімей», – заявляє Георгій Біркадзе.

Але головне, підкреслює він, те, що цієї ситуації взагалі не було б, якби росія не напала на Україну. Як зауважує експерт, це зазначили і в Білому Домі, і в Євросоюзі: сьогодні все одно головним терористом та головним винуватцем ситуації є саме росія, і її слід визнати країною-терористом.

«Поляки – це наші брати, і вони багато зробили для нас. Тому для нас важливо, щоб ми не втратили наших сусідів, щоб ми не втратили нашої дружби. Чесно скажу, величезний внесок вони сьогодні на підтримку України вже зробили», – констатує Георгій Біркадзе.

Тому, робить висновок експерт, Україна зі свого боку має зробити все для сімей постраждалих: забезпечити їх фінансово і допомогти пережити цю втрату, вони її все одно відчують, але треба постаратися їм допомогти.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що міжнародне право продемонструвало своє безсилля.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, чим небезпечне мрійництво про чужі землі.