Про це він розповів у своєму блозі.

«В Україні політика йде знизу: з боку громадської думки, преси та простих політичних процесів. Давайте не забувати, скільки в нас було (революцій, - ред.). У нас певною мірою «вулична політика». Я не говорю, що це погано чи добре», - зазначив Вадим Карасьов.

За словами політолога, росія має політичну систему абсолютно протилежну українській, а саме більш тоталітарну та закриту для народу, адже всім курсом держави керує тиран путін.

«У нас гіпердемократія, відкритість і публічність, а у них (у росії, - Ред.) все навпаки – все закрито і народ безмовний», - наголосив Вадим Карасьов.

Як зазначив експерт, війна росії проти України це війна тоталітаризму проти чистої демократії.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, публіцист Святослав Вишинський пояснив, навіщо Росія застосовує ракетний терор проти мирного населення.

Також Знай.ua публікував слова Руслана Бізяєва: Більше немає жодної довіри до так званих міжнародних судів.