Про це він розповів у своєму блозі.

«Історія в тому, що путін сховав голову у піскова, що путін втік від них від усіх і спокійно плаває в басейні», - заявляє Михайло Шейтельман.

Зокрема, зазначає він, путін зник з телебачення і, очевидно, не зустрічається ні з ким із кремля, з керівництва рф. За словами експерта, це стандартний метод керування таких людей, які можуть собі дозволити (а путін може собі дозволити) у складній ситуації взяти паузу. Тому, переконаний він, путін узяв паузу поки що і його злочинній банді доводиться розбиратися з усім, що відбувається, самостійно.

«Саме тому ми чуємо такі заяви, які видають з головою багато що. Наприклад, піскова запитують, чи, як і раніше, Херсон російське місто? пісков каже, що, оскільки нових вказівок не було, значить, поки що російське. Чому вони обстрілюють ракетами, як і раніше, інфраструктуру? Тому що не було нових вказівок, вони наслідують старий наказ, а наказ був обстрілювати інфраструктуру, тому суворікін із пригожиним обстрілюють інфраструктуру», - пояснює Михайло Шейтельман.

Також він коментує приїзд та виступ лаврова на саміті G20. За словами політтехнолога, він поїхав туди і втік, бо не знав, що говорити, бо вказівок не було, він не пішов під час виступу Зеленського, бо путін не сказав іти. Крім цього, додає він, лавров обмовився щодо переговорів: мовляв, українська сторона має читати тексти так само, як і вони, – якщо є якісь тексти, то є і якісь переговори.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, як має діяти Україна у цьому інциденті з ракетами на території Польщі.

Також Знай.ua писав про те, що Співак пояснив, про що говорить ракетний терор рф.