Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Немає центру у світі, який продукує ідеологію психотропної зброї шапочок із фольги і летючих тарілок. Ніхто спеціально зараз не розробляє ідеологію летючих тарілок. Так само і там», - підкреслює Дмитро Корчинський.

За його словами, російська пропаганда – це така загальна суміш із того, що у них там пишуть, а багато людей пишуть маячню і із цієї маячні конструюються частини різних людей: одна вірить у криптокомунізм, друга – у євразійців 19 століття, третя – у фантастичні романи, четверта – у наркоманію. Як зазначає експерт, у російській пропаганді не стільки важливий зміст, як форма, і все це жуйка, яку жує кожен громадянин рф.

«Смисли тут не важливі, тут важливі якісь почуття і образи. Так само як і зовсім не важливі смисли у конспірологів», - констатує Дмитро Корчинський.

А відтак, констатує гість програми, російська пропаганда має одну проблему: за всім стоять жидомасони, за ними – рептілоїди, за тими - космічні вампіри-вбивці, але хто врешті решт за ними?

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Корчинський пояснив, що росіяни ніколи не мали жодної вигоди від захоплення земель.

Також Знай.ua писав про те, що Боярчук повідомив головну умову для проведення реформи в державі.