Про це він розповів на своєму каналі.

«Воно (питання переговорів, - Ред.) не перестало бути актуальним. Весь минулий тиждень слово «мир» та «дипломатія» звучали частіше, ніж слово «війна», принаймні як риторика», - зазначив Вадим Карасьов.

За словами експерта, переговорний сценарій все ще залишається вірогідним, адже навіть Європа постійно працює над розробкою «формули миру». Як він зазначив, переговори зараз є основним порядком денним в інформаційному полі.

«Захід і США не хочуть ескалації і, тим більше, прямого залучення у війну. Військова допомога – так, але воювати – ні», - наголосив Вадим Карасьов.

Як зазначив політолог, Захід не хоче допустити третю світову війну, тому для них у пріоритеті залишається риторика переговорів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, фахівець Олександр Кочетков розповів про іранські балістичні ракети.

Також Знай.ua повідомив, що Борис Тізенгаузен заявив, що настав час боротися з імперськими амбіціями Угорщини.