Про це вона розповіла на каналі Павла Себастьяновича.

«На кожному десятому будинку, напевно, можна побачити український прапор, люди знають про Україну, стежать. Я маю на увазі людей, які цікавляться геополітикою. Ну загалом, скажімо так, серед політичного істеблішменту понад 150 конгресменів активно беруть участь у розробці біллів, законопроектів щодо України», - повідомила Катерина Одарченко.

За словами політтехнологині, у США підтримка України однозначна, хоча все одно є кілька політиків, які просувають інтереси росії, можливо, за отримані гроші від рф. Але це, як наголосила Катерина Одарченко, абсолютно одиниці маргінальних політиків.

«А решта як представників демократичної партії, так і представників республіканської партії підтримують Україну. І це можна простежити за конкретними біллями», - заявила Катерина Одарченко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Борис Тизенгаузен заявив, що настав час боротися з імперськими амбіціями Угорщини.

Також Знай.ua повідомляв про програму мінімум: Руслан Бізяєв розповів, як сторони бачать припинення російсько-української війни.