Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, сьогодні в Україні горять гектари лісів через російські ракети, а відтак говорити про необхідність берегти природу не надто доводиться. Тим не менш, констатує він, російська агресія рано чи пізно закінчиться, із ворогом ми розберемося, але от що робити зі знищеною природою?

«Досить тривіальне гасло «Бережи природу», яке ще за часів СРСР було поширене на невеликих транспарантах вздовж автомобільних трас, як не дивно, ніколи не було частиною української національної ідеї. Публіцистичні штампи про те, що природа нагородила Україну трохи неземним раєм, де встромиш палицю і вона перетворюється а дерево, а чорнозем такий жирний, що його можна їсти, затулили реальність, коли українці самостійно знищували свої природні багатства», - міркує Олесь Доній.

За його словами, 30 років нашої незалежності довели, що часто українці не зовсім добре усвідомлюють напрямки світової конкуренції, зокрема ті, які пов’язані зі створенням оптимального середовища для власного існування, які пов’язані із гармонією із природою.

«Краще повітря, наприклад, - кращий емоційний стан. Не вирізати під корінь власні ліси, не забруднювати власні річки, оберігати флору і фауну – це те, чого ми, українці, маємо ще вчитися. І ми навчимося. Бережи природу», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи готові українці тікати від російських ракет закордон.

Також Знай.ua писав про те, що Співак повідомив, що росія вже не має запасів дронів.