Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Охочих достатньо, але навченість хочеться підняти. Але, знову ж таки, ми не можемо її зараз підняти, бо в нас зараз не ті умови, щоб виділити собі час, їхати навчати всіх, бо слабенько із підготовкою Загалом усі командири прекрасно це розуміють і намагаються максимально швидко навчити особовий склад», - пояснює Григорій Дехтяр.

Зокрема, розповідає військовий, коли вони були на відновленні боєздатності, то розділяли підрозділи так, щоб одні – стріляли, другі – займалися, треті – вивчали медицину, четверті – тактику, п’яті – водіння. Як підкреслює підполковник, вони цим займалися щодня у режимі нон-стоп.

«Вони себе будуть безпечніше почувати, коли знатимуть, що сусід праворуч і сусід ліворуч вміють стріляти. Охочих достатньо, але потрібно навчених. Знову ж таки, процес навченості незакінчений, бо завжди є куди краще», - констатує Григорій Дехтяр.

За його словами, за 3 тижні солдату можна надати ті знання, які йому збережуть життя під час критичних ситуацій: як діяти тактично, як надати першу медичну допомогу, як стріляти з автомата. Водночас гість програми зауважує, що для цього потрібно справді ефективно займатися.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков повідомив, що українська енергосистема має величезний запас стійкості.

Також Знай.ua писав про те, що Галлямов назвав перші провісники великої революції в росії.

https://youtu.be/bmflkX1O4_E