Про це він розповів на своєму каналі.

«Сни, якщо в них розібратися, – штука не складна та дуже корисна. Це вже не казки психотерапевтів, не історії якихось метафізиків, а це вже факти, доведені будь-якими вимірами. В чому суть? Суть у тому, що коли наша свідомість ще нічого не знає, наша підсвідомість уже знає», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, саме так народжується інтуїція. Інтуїція – це об'єктивний чинник, а не якесь диво. Інтуїція, як підкреслив Михайло Шейтельман, народжується тоді, коли людина набрала певну кількість фактів у голові, які ще не усвідомила.

«Ви це щось бачили, але не усвідомлювали, і це склалося в якусь картинку. Ваша підсвідомість насправді, тобто ваш мозок, уже все знає», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський розповів, що для українців означає шлюб.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський розповів, як українці передають свій душевний стан: «Серцю не накажеш».