Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Перемога України – це проявлення українства в регулярній формальній і форматній державній структурі, яка несе в собі етику українства, економіку волі, тобто економіку, яка підкреслює можливість вільного підприємництва, розподіленого виробництва благ, у тому числі електрики, водопостачання й інших речей», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, в українському світі етика не дозволяє використовувати нужденність для отримання прибутку. Як наголосив Олександр Новохатський, український народ перемагає російську армію завдяки тому, що кожен з нас ділиться з нашими військовими своєю енергією, любов’ю, грошима, речами тощо.

«І це якраз наслідок нашої етики української. Чим діляться росіяни зі своїми вояками? В основному матюками. Руський світ безвольний, проявляти волю там не можна», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський пояснив, звідки в українців потяг до свободи: «Це підтверджується всім».

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Новохатський розповів, над яким питанням зараз має працювати Україна: «Почне готуватися до нової війни».