Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Ця війна не за територію Донбасу, ця війна за повний контроль росії над Україною і припинення існування України й українства як феномену. Цей конфлікт зупинити можна, припинити можна на якийсь час, але виграти його зможе тільки встановлення порядку співжиття в одних географічних просторах», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, потрібно чітко розуміти українську ідентичність, необхідно чітко відмежовувати російську ідентичність, і потім уже виходити з цих розумінь для пошуку формули оцього порядку співжиття після перемоги України у війні.

«Якщо ми дуже хочемо виграти цю війну, ми мусимо чітко зрозуміти, що таке наша ідентичність, який порядок ця ідентичність вимагатиме в майбутньому після перемоги», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський пояснив, звідки в українців потяг до свободи: «Це підтверджується всім».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський пояснив, якою буде перемога України: «Несе етику українства».