Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Це не якісь збори, це саміт міністрів закордонних справ країн НАТО. Треба розуміти, що такі саміти ухвалюють політичні рішення та політичні заяви. Щодо конкретних форм матеріальної допомоги, військової допомоги тощо, то такі рішення ухвалюються не самітами НАТО, а окремими країнами», - повідомив Володимир Фесенко.

За словами політолога, рішення саміту НАТО є цілком прийнятним для України, оскільки було ухвалено рішення продовжувати активну підтримку України, у тому числі активізувати підтримку енергетичну для збереження та забезпечення енергетичної інфраструктури України.

«І цього ж дня, наприклад, Сполучені Штати дали пакет оперативної допомоги саме для енергетичного обладнання», - заявив Володимир Фесенко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак пояснив, чому діяльність ООН не має зараз жодного сенсу: «Ніхто у світі не боїться».

Також Знай.ua повідомляв, що вже навіть європейські лідери зрозуміли, що у переговорах із росією немає сенсу: думка експерта.